Love Affair (Last scene)!!!

영화이야기

Love Affair (Last scene)!!!

1 오승현 3 4928 1
tery : Oh, Mike, don't look at me like that.

mike : Why didn't you tell me?

T : I....

M : If anything had to happened to one of us, why did it have to be you?

T : It was my own fault.
    I was looking up.
    I knew you were there.
    Don't worry, Mike.
    It doesn't have to be a miracle.
    If you can paint, I can walk.
    Anything happen, don't you think?

M : Come here...

일부러 해석은 안썼습니다...원어가 더 느낌이 오네요...ㅠ.ㅠ
Facebook Twitter GooglePlus KakaoStory NaverBand 신고

3 Comments
1 이민  
  일부러 안쓴 당신이 미운데요?ㅡㅡ?
1 이관우  
  테리 : 오, 마이크, 그런 눈으로 바라보지 마세요.  마이크 : 왜 말하지 않았소?  테리 : 전 ...  마이크 : 만일 우리 중 한 사람에게 무슨 일이 생겨야만 했다면, 그게 왜 당신이어야만 하는 거지?  테리 : 제 잘못이었어요. 위를 올려보고 있었거든요. 당신이 거기에 있다는 걸 알고 있었어요. 걱정말아요, 마이크. 기적일 필요는 없어요. 당신이 그림을 그릴 수 있다면, 전 걸을 수 있어요. 뭐든 가능할 거예요. 그렇게 생각하지 않아요?  마이크 : 이리 와요 ...
1 줄리엣 비노쉬  
  캬 이 장면 멋지져 당신이 그림을 그릴수 있다면 전 걸을수 있어요 진짜 명작면 명대사임다.