편안한 일요일 보내세요~

한줄톡톡

29 시네시민 7 81
  • 페이스북으로 보내기
  • 트위터로 보내기
  • 구글플러스로 보내기
  • 카카오스토리로 보내기
  • 네이버밴드로 보내기
  • 네이버로 보내기
  • 텀블러로 보내기
  • 핀터레스트로 보내기

Comments

36 GuyPearce

추카추카 14 Lucky Point!

Peter Cetera - Glory of love

Tonight, its very clear
as we're both lying here.
There's so many things I want to say
"I will always love you"
"I would never leave you alone"

오늘 밤, 우리 이렇게 여기 함께 누워있으니
하늘이 참 맑아보이네요
당신께 하고 싶은 말이 참 많아요
언제까지나 당신만을 사랑하겠어요
당신을 혼자 남겨두는 일은 절대 없을 거예요

Sometimes I just forget
say things I might regret
It breaks my heart
to see you crying.
"I don't wanna lose you"
"I could never make it alone"

하지만 가끔 이 모든 걸 그냥 잊어버리고는
내가 후회할 만한 말들을 하곤 하죠
당신의 눈물 흘리는 모습은
정말 내 맘을 아프게 한답니다
당신을 잃어 버리고 싶지 않아요
혼자서는 살아갈 수 없었을 거예요

I am a man who will fight for your honor
I'll be the hero you're dreaming of
We'll live forever,
knowing together
that we did it all for the glory of love.

그대의 명예를 위해 싸울 사람이 바로 나예요
당신이 꿈꿔오던 영웅이 되겠어요
우리가 한 모든 일들이
사랑의 영광을 위해서였다는 걸 인식하며
그렇게 영원토록 함께 살아가게 될 거예요

You'll keep me standing tall,
you'll help me through it all,
I'm always strong
when you're beside me
I have always needed you
I could never make it alone

당신은 날 당당하고 자신감 있게 만들어주죠
내가 힘든 일들을 헤쳐나가도록 도와주고요
당신이 내 곁에 있어주기만 한다면
난 언제나 강한 사람이 될 수 있을 거예요
언제나, 당신을 필요로 하고 있었어요
혼자서라면 절대 하지 못했을 거예요

Just like a knight in shining armor
from a long time ago
Just in time, I will save the day
take you to my castle far away

오래전 옛날의
빛나는 갑옷을 입은 기사처럼
저 멀리 있는 나의 성으로
당신을 데려갈 적당한 날을 기다릴 거예요

I am a man who will fight for your honor
I'll be the hero you're dreaming of
We're gonna be forever
knowing together
that we did it all for the glory of love.

내가 바로 그대를 위해 싸울 사람이에요
당신이 꿈꿔오던 영웅이 되겠어요
우린, 우리가 한 모든 일들이
바로 사랑의 기쁨을 위해서였다는 걸 알아가면서
그렇게 영원토록 함께 할 거예요